Kompanija Zepter International kao zvanični sponzor učestvovanja u svim sportskim aktivnostima visoko je zaslužan za postizanje uspeha. Kao bitan elemenat uspeha jesu i pre svega dobro organizovani logistički parametri kako bi se treninzi i učestvovanja na takmičenjima odvijali u potpunom redu.

Ovim putem predstavljamo jedan od Zeppter uredjaja iz grupe proizvoda prećiščavača vazduha.

Therapy Air iOn tehnološki je superioran i najbolji prečišćivač vazduha na globalnom tržištu po oceni nezavisnih nemačkih stručnjaka (expertentesten.de, 2016. i 2020. godina).

Jedinstveni petostepeni sistem najsavremenijih filtera efikasno eliminiše 99,99% zagađujućih čestica iz vazduha, viruse, bakterije, alergene. Therapy Air iOn dokazano eliminiše viruse koji se prenose kapljičnim putem, npr. SARS-CoV-2, odnosno koronavirus (sertifikat Gui-lab, april 2020.godine).

Čak 220.000 negativnih jona koje proizvodi Therapy Air iOn jača vaš imuni sistem.
Istraživanja Svetske zdravstvene organizacije pokazala su da zagađen vazduh povećava rizik od:

 –  Raka pluća
 –  Astme
 –  Srčanog udara
 –  Moždanog udara
 –  Gojaznosti

Posebno su UGROŽENA DECA, trudnice, hronični bolesnici i stari!

Toksične supstance iz vazduha ulaze u kuće, škole, vrtiće, bolnice i tu se zadržavaju. Pouzdan način da obezbedite čist vazduh u zatvorenim prostorima je Zepter prečiščivač vazduha Therapy Air iOn, koji:

• UKLANJA NAJSITNIJE ČESTICE PRAŠINE, UKLJUČUJUĆi PM 10 i PM 2.5
• UBIJA VIRUSE (npr. SARS-CoV-2 ili korona virus) I PATOGENE BAKTERIJE
• ELIMINIŠE SVE TOKSIČNE GASOVE KOJI DOLAZE IZ SPOLJAŠNJE I UNUTRAŠNJE SREDINE
• UNIŠTAVA ALERGENE IZ VAZDUHA
• UNIŠTAVA MIKROBE, GRINJE I SPORE BUĐI
• NEUTRALIŠE DUVANSKI DIM

Allergy-friendly product – sertifikat koji potvrđuje da se Therapy Air iOn posebno preporučuje osobama sa alergijama i astmom, kako odraslima, tako i deci i tinejdžerima.